Σε κρίση η Βαλένθια-Γκατούζο: «Δεν είναι της φιλοσοφίας μου η αποχώρηση» (vid)

Χαμός στη Βαλένθια μετά τον αποκλεισμό από τη Μπιλμπάο με τον Τζενάρο Γκατούζο να δηλώνει ότι δεν αποχωρεί. Διαμαρτυρίες του κόσμου έξω από το «Μεστάγια».

Σε κρίση η Βαλένθια-Γκατούζο: «Δεν είναι της φιλοσοφίας μου η αποχώρηση» (vid)

Σε κρίση βρίσκεται η Βαλένθια μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπιλμπάο και τον αποκλεισμό της από τη συνέχει του Copa del Rey. Οι «νυχτερίδες» διανύουν μία πολύ κακή σεζόν με τον κόσμο της να έχει ξεσηκωθεί κατά της διοίκησης και του Τζενάρο Γκατούζο.

Μετά το τέλος του αγώνα με τους Βάσκους οι φίλοι της Βαλένθια έβγαλαν τα άσπρα μαντήλια και τα κούνησαν προς τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος θεωρείται ανεπιθύμητος εδώ και πολύ καιρό στις τάξεις των οπαδών. Στη συνέχεια έξω από το «Μεστάγια» υπήρξαν διαμαρτυρίες των οπαδών κατά της διοίκησης.

Ο Γκατούζο στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο, ενώ δεν έδειξε διατεθειμένος να αποχωρήσει από την τεχνική της ηγεσία.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη απ' όσους βρίσκονταν στο Μεστάγια. Η ευθύνη είναι δική μου. Η Βαλένθια φοβάται και είναι πολύ δύσκολο να νικήσει», τόνισε ο Ιταλός και συνέχισε: «Δεν μου άρεσαν οι διαμαρτυρίες των οπαδών, αν και μπορώ να το καταλάβω ότι μπορεί να συμβεί όταν παίζεις προημιτελικό Κυπέλλου μπροστά σε 45.000 οπαδούς. Στο τέλος πρέπει να το σεβαστώ. Η αποχώρηση δεν είναι μέρος της φιλοσοφίας μου και ειδικά αυτή τη δύσκολη στιγμή. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα και δεν είναι εύκολο να πεις ότι αν δεν ενισχυθούμε θα φύγω. Προτεραιότητα είναι η ασπίδα στην ομάδα και όχι τι θα γίνει με τον Γκατούζο», είπε ο Ιταλός τεχνικός.

Σήμερα (27/1) ο κόουτς συναντήθηκε με τη διοίκηση της Βαλένθια και αποφασίστηκε να πορευτούν μαζί και στη συνέχεια πήγε για προπόνηση. Παίκτες και τεχνικό τιμ καθυστέρησαν να βγουν στο γήπεδο περίπου μία ώρα, διότι συζήτησαν στα αποδυτήρια για το τι πήγε στραβά.