Ζαγκλέμπιε Λούμπιν: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Διούδη με βίντεο από «Batman» (vid)

Ο Σωκράτης Διούδης ανακοινώθηκε και επίσημα από την πολωνική Ζαγκλέμπιε Λούμπιν με ένα πρωτότυπο βίντεο. 

Ζαγκλέμπιε Λούμπιν: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Διούδη με βίντεο από «Batman» (vid)

Στην Πολωνία θα συνεχίσει και με τη βούλα ο Σωκράτης Διούδης. Ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού υπέγραψε συμβόλαιο με την Ζαγκλέμπιε Λούμπιν έως το καλοκαίρι και οι Πολωνοί προχώρησαν στην επίσημη παρουσίασή του, βάζοντας στο βίντεο και σκηνές από τον «Batman».

Στις δηλώσεις του ο Διούδης τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στη Ζαγκλέμπιε. Με υποδέχτηκαν πολύ θερμά όλοι στο σύλλογο και χαίρομαι που θα είμαι μέρος του κλαμπ από εδώ και πέρα. Έχω ήδη γνωρίσει τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο, οπότε ανυπομονώ να μπω στην ομάδα και να ξεκινήσω τους αγώνες στο πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής της Ζαγκλέμπιε, Πιοτρ Μπουρλικόφσκι είπε: «Μαζί μας σήμερα είναι ο Σωκράτης Διούδης, πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα ενισχύσει τον ανταγωνισμό στους τερματοφύλακες της ομάδας μας. Από την πρώτη μέρα που συμφωνήσαμε για την παραμονή του προπονητή μας Βάλντεμαρ Φόρναλικ, υπήρχε διάθεση να αυξηθεί σημαντικά ο ανταγωνισμός στη θέση του τερματοφύλακα. Το πετύχαμε και σήμερα είναι μαζί μας ο Σωκράτης, ο οποίος θα εκπληρώσει αυτό το πλάνο. Ελπίζουμε ότι χάρη στη σημαντική εμπειρία του, οι νέοι τερματοφύλακες της ομάδας μας, να επωφεληθούν».