Κατάθεση της 23χρονης για Ντάνι Άλβες: «Με έπιασε από τον λαιμό και με χτυπούσε»

Στοιχεία της κατάθεσης τής 23χρονης, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον Ντάνι Άλβες, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Κατάθεση της 23χρονης για Ντάνι Άλβες: «Με έπιασε από τον λαιμό και με χτυπούσε»

Στην κατάθεσή της, μέρος της οποίας αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα ABC, η 23χρονη, είπε: «Του είπα ότι ήθελα να φύγω και μου είπε ότι δεν μπορούσα να φύγω. Με έπιασε από το λαιμό, δεν ξέρω αν και από τα μαλλιά και με πέταξε κάτω, πόνεσα. Στη συνέχεια, με ανάγκασε να του κάνω στοματικό σεξ. Αντιστάθηκα, αλλά ήταν πολύ πιο δυνατός από εμένα».

Ο Βραζιλιάνος πρώην άσος της Μπαρτσελόνα, στη συνέχεια άρχισε να της επιτίθεται. «Με χτυπούσε στο πρόσωπο, ένιωθα ότι πνιγόμουν, όχι γιατί με έσφιγγε, αλλά εξαιτίας της αγωνίας που ένιωθα. Μετά απομακρύνθηκε και άρχισε να ντύνεται, οπότε σηκώθηκα κι εγώ και γύρισα να ανοίξω την πόρτα, αλλά μου είπε, "δεν θα φύγεις από εδώ, θα φύγω πρώτος"».

Η νεαρή γυναίκα δεν μπόρεσε να αναφέρει με ακρίβεια πόσο χρόνο χρειάστηκε να φύγει από την τουαλέτα στην οποία βρέθηκε με τον Άλβες, καθώς ήταν νευρική και δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα. Μια φίλη της είπε στο ισπανικό δικαστήριο ότι ο Βραζιλιάνος την κακοποίησε.

Η κοπέλα ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση από τον Άλβες στις τουαλέτες του νυχτερινού κέντρου Sutton, στη Βαρκελώνη, το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου.

Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση από την περασμένη Παρασκευή, εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι η πράξη ήταν συναινετική.