Zεράρ Πικέ: Η πρώτη φωτογραφία του με την νέα του αγαπημένη!

Ο Zεράρ Πικέ για πρώτη φορά ανάρτησε φωτογραφία του, στο Ιnstagram, με την νέα του σύντροφο, Κλάρα Τσία που αποτέλεσε την «πέτρα του σκανδάλου» του χωρισμού του με την Σακίρα.

Zεράρ Πικέ: Η πρώτη φωτογραφία του με την νέα του αγαπημένη!

Ενώ τα ροζ και κίτρινα έντυπα της Ιβηρικής (κι όχι μόνο...) γεμίζουν καθημερινά από τα ... απόνερα του χωρισμού του Ζεράρ Πικέ με την Σακίρα και των κλιμακούμενων σχέσεων του, πλέον, ο Καταλανός δεν κρύβει την νέα του σχέση.

Ο 35χρονος που πρόσφατα σταμάτησε το ποδόσφαιρο ανάρτηση για πρώτη φορά φωτογραφία στο Instagram μαζί με την Κλάρα Τσία.

Μέχρι τούδε την 23χρονη νέα αγαπημένη του - που αποτέλεσε την «πέτρα του σκανδάλου» του χωρισμού του με την Κολομβιανή τραγουδίστρια - είχε ειδωθεί στο πλευρά του Πικέ μόνο μέσα από παπαρατσίστικες φωτογραφίες και VIDEO.

Πλέον o πρώην στόπερ (και ιδιοκτήτης, μεταξύ άλλων, της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ανδόρρας) ουσιαστικά προβαίνει σε παραδοχή της σχέσης του μαζί της ενώ, λίγες μέρες πριν είχε προκύψει το σούσουρο με το νέο τραγούδι της Σακίρα που φέρεται ν' αναφέρεται στον χωρισμό τους ...