Μπόρνμουθ: Κοντά στον Ματίας Βίνια της Ρόμα

Η Μπόρνμουθ συμφώνησε να αποκτήσει τον αριστερό μπακ της Ρόμα, Ματίας Βίνια, ως δανεικό με οψιόν αγοράς στο τέλος της σεζόν.

Μπόρνμουθ: Κοντά στον Ματίας Βίνια της Ρόμα

Ο Ματίας Βίνια να ενταχθεί στην ομάδα της νότιας ακτής τις επόμενες ημέρες έναντι 500.000 ευρώ ως ενοίκιο, το οποίο μπορεί να αυξηθεί σε 750.000 ευρώ αν ικανοποιηθούν ορισμένα μπόνους.

Ο 25χρονος έχει κάνει μόλις τρεις συμμετοχές στη Serie A φέτος υπό τον Ζοζέ Μουρίνιο και επιθυμεί περισσότερα λεπτά συμμετοχής.

Ο Τζόρνταν Ζεμούρα είναι αυτή τη στιγμή ο μοναδικός φυσικός αριστερός μπακ της Μπόρνμουθ και ενώ ο κεντρικός αμυντικός Λόιντ Κέλι έχει παίξει εκεί φέτος, ο σύλλογος επιθυμεί να ενισχύσει αυτή τη θέση με έναν πιο επιθετικογενή παίκτη όπως ο Βίνα.

Ο διεθνής Ουρουγουανός εντάχθηκε στη Ρόμα από την κορυφαία βραζιλιάνικη ομάδα Παλμέιρας τον Αύγουστο του 2021 και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει 44 συμμετοχές με την ιταλική ομάδα.

Ο Βίνια έπαιξε με την Ουρουγουάη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, κάνοντας δύο συμμετοχές ως αλλαγή, καθώς η Ουρουγουάη αποχώρησε από τη διοργάνωση στη φάση των ομίλων.

Η Μπόρνμουθ επιστρέφει στη δράση της Premier League στις 4 Φεβρουαρίου με την επίσκεψη στην έδρα της Μπράιτον.