Τεν Χαγκ: «Να φτιάξουμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, αναφέρθηκε στις εξαιρετικές εμφανίσεις του Μάρκους Ράσφορντ αλλά και τα σχέδιά του για τον αγγλικό σύλλογο.

Τεν Χαγκ: «Να φτιάξουμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Στις εξαιρετικές εμφανίσεις του Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος έχει «αναγεννηθεί» αγωνιστικά υπό τις οδηγίες του Έρικ Τεν Χαγκ, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος μάλιστα μίλησε και για τα σχέδιά του για τον αγγλικό σύλλογο.

«Θα έλεγα ότι αυτό είναι το καλύτερο μέρος (σ.σ. για τον Ράσφορντ), επειδή θέλουμε να φτιάξουμε την καλύτερη ομάδα. Πρώτα στην Αγγλία, μετά στην Ευρώπη και μετά στον κόσμο. Βελτιώνεται, γιατί δίνει 100% της ενέργειάς του. Νομίζω ότι και σε αυτή την ομάδα μπορεί να δείξει τα προσόντα του. Αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη έτσι ώστε οι ικανότητές του να φαίνονται και νομίζω ότι το ξέρει.

Πιστεύω ότι καταλαβαίνει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο σύλλογός του, αλλά επίσης, εδώ παίζει το καλύτερό του ποδόσφαιρο. Αυτή η ομάδα μπορεί να τον βοηθήσει να είναι στη σωστή θέση και να σκοράρει, στο οποίο είναι καλός. Σίγουρα όμως είναι σημαντικός για εμάς και αν θέλουμε να πετύχουμε, που θέλουμε, τον χρειαζόμαστε», είπε ο Τεν Χαγκ.