Μπάγερν: «Βολές» Σαλιχάμιτζιτς στους παίκτες

Εκνευρισμός επικρατεί στην Μπάγερν Μονάχου για την ισοπαλία με την Κολωνία (1-1) και για το ταξίδι του Σερζ Γκνάμπρι στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας.

Μπάγερν: «Βολές» Σαλιχάμιτζιτς στους παίκτες

Εκνευρισμός επικρατεί στις τάξεις της Μπάγερν Μονάχου μετά την ισοπαλία με την Κολωνία (1-1), με την οποία οι Βαυαροί είδαν τους διώκτες τους να τους πλησιάζουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga.

Οι πρωταθλητές φλέρταραν με την πρώτη τους ενός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα, ωστόσο πήραν τελικά τον πόντο στο 90’ με το γκολ του Κίμιχ.

«Κοιμηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν καλοί. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο, καθώς ψάξαμε λύσεις στις πτέρυγες. Εάν είχαμε παίξει έτσι σε όλο το παιχνίδι, θα είχαμε νικήσει.

Είναι καιρός να αλλάξουμε ταχύτητα, να αρχίζουμε τα ματς με τον ίδιο τρόπο όπως κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο, να καταλάβουμε ότι τώρα είναι το πρωτάθλημα. Εχω την εντύπωση ότι αυτό δεν συμβαίνει ακόμη», ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, ενώ από το στόχαστρό του δεν γλίτωσε και ο Σερζ Γκνάμπρι, που επισκέφτηκε την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι την περασμένη Κυριακή.

«Είναι ερασιτεχνισμός, αυτό ακριβώς που δεν είναι η Μπάγερν. Μια ελεύθερη ημέρα είναι για ξεκούραση, για να μπορείς να τα δώσεις όλα για τον επόμενο αγώνα», σημείωσε.