Έβερτον: Υποψήφιος (και) ο Κάρλος Κορμπεράν για τον πάγκο

Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν, βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Έβερτον σύμφωνα με τους «Times».

Έβερτον: Υποψήφιος (και) ο Κάρλος Κορμπεράν για τον πάγκο

Η Έβερτον συνεχίζει να αναζητά τον προπονητή που θα την επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών στην Premier League και θα τη βοηθήσει να κερδίσει τελικά την παραμονή της στα αγγλικά «σαλόνια».

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα ήδη απάντησε αρνητικά στο ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον Φρανκ Λάμπαρντ στην τεχνική ηγεσία των «ζαχαρωτών» και όπως σημειώνουν οι «Times» υποψήφιος για τον πάγκο του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ είναι και ο Κάρλο Κορμπεράν.

Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού έχει αναλάβει τη Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον, η οποία ναι μεν βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Championship της Αγγλίας, αλλά απέχει μόλις τρεις πόντους από την τρίτη της κατάταξης Γουότφορντ και συνεχίζει την προσπάθειά της για επιστροφή στην Premier League.

Πέραν του Κορμπεράν, στο στόχαστρο της Έβερτον φέρεται να βρίσκεται παράλληλα ο Σον Ντάις, που πρόσφατα βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της Μπέρνλι, όπως επίσης και ο άλλοτε τεχνικός της Σαουθάμπτον, Ραλφ Χάσενχιουτλ.

Σημειώνεται ότι η Έβερτον ισοβαθμεί στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League με τη Σαουθάμπτον και έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στα 12 τελευταία της παιχνίδια στην κατηγορία.