Όουεν: «Σε αυτή την Λίβερπουλ δεν θα έπαιζε καλά ούτε ο Μέσι»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Τσέλσι, ο Μάικλ Όουεν κλήθηκε να σχολιάσει την εικόνα του Κόντι Γκάκπο, τον οποίο υπερασπίστηκε λέγοντας πως ούτε ο Λιονέλ Μέσι δεν θα μπορούσε να παίξει καλά αυτή την περίοδο στους Reds.

Όουεν: «Σε αυτή την Λίβερπουλ δεν θα έπαιζε καλά ούτε ο Μέσι»

Μετά από μια ακόμα μέτρια εμφάνιση της Λίβερπουλ την φετινή σεζόν στην Premier League, συνεχίζεται η συζήτηση για το αν οι Reds χρειάζονται ενίσχυση και το κατά πόσο έχουν βοηθήσει την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ οι μεταγραφές που έχουν γίνει.

Σε αυτή την συζήτηση κλήθηκε να συμμετάσχει ο Μάικλ Όουεν, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την εικόνα του Κόντι Γκάκπο απέναντι στην Τσέλσι. Ο θρύλος της Λίβερπουλ υπερασπίστηκε τον Ολλανδό επιθετικό, χρησιμοποιώντας μάλιστα ως παράδειγμα τον Λιονέλ Μέσι.

«Λυπάμαι γι' αυτόν πραγματικά επειδή ήρθε σε μια ομάδα που δεν είναι συνεπής και έχει απωλέσει την αυτοπεποίθηση του παρελθόντος. Είχε μερικές ευκαιρίες και είναι ξεκάθαρο ότι προσπαθεί.

Είμαι σίγουρος ότι θα αποδειχθεί μια σπουδαία μεταγραφή για το μέλλον αλλά προς το παρόν, θεωρώ πως ούτε ο Μέσι θα έπαιζε καλά σε αυτή την ομάδα η οποία δυσκολεύεται αρκετά», ανέφερε χαρακτηριστικά.