Τσάβι: «Καταδικάζουμε πράξεις σεξουαλικής παρενόχλησης, συγγνώμη από το θύμα του Ντάνι Άλβες»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι έκανε μία διευκρινιστική δήλωση σχετικά με τις προ ημερών τοποθετήσεις του για την υπόθεση του Ντάνι Άλβες.

Τσάβι: «Καταδικάζουμε πράξεις σεξουαλικής παρενόχλησης, συγγνώμη από το θύμα του Ντάνι Άλβες»

Πριν από δύο μέρες ο Τσάβι είχε δηλώσει σοκαρισμένος με την υπόθεση του Ντάνι Άλβες και πως νιώθει άσχημα για την κατάσταση που βρίσκεται ο Βραζιλιάνος μετά την προφυλάκισή του για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα δέχτηκε σκληρή κριτική, επειδή δεν καταδίκασε το γεγονός και γιατί δεν είπε το παραμικρό για την κοπέλα που κατήγγειλε τον βιασμό της από τον Ντάνι Άλβες.

Την Δευτέρα (23/1) έσπευσε να πει ότι ουσιαστικά παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του, τονίζοντας τα εξής:
«Αυτό που ήθελα να πω για τον Ντάνι Αλβες, παρερμηνεύθηκε. Ίσως, δεν ήμουν αρκετά συγκεκριμένος με τα λόγια μου και είναι σημαντικό να εξηγήσω τι εννοούσα. Είναι ένα πολύ ευαίσθητο και σημαντικό θέμα και ξέχασα να αναφέρω τα θύματα. Πρέπει να καταδικάσουμε όλες αυτές τις πράξεις, είτε ήταν ο Ντάνι Άλβες, είτε κάποιος άλλος που τις διέπραξε. Ζητώ συγγνώμη από το θύμα και από τα θύματα σεξουαλικών επιθέσεων. Κατανοώ την κριτική και ζητώ συγγνώμη».