Σαμπντόρια: Το συγκινητικό πανό για τον Βιάλι (vid)

Οι οπαδοί της Σαμπντόρια έφτιαξαν ένα συγκινητικό πανό για τον Τζανλούκα Βιάλι. 

Σαμπντόρια: Το συγκινητικό πανό για τον Βιάλι (vid)

Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Τζανλούκα Βιάλι μετά τη σκληρή «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο.

Λίγο πριν από τη σέντρα του αγώνα ανάμεσα στη Σαμπντόρια και την Ουντινέζε, οι οπαδοί των γηπεδούχων θέλησαν να αποχαιρετήσουν με το δικό τους τρόπο τον Ιταλό επιθετικό. Συγκεκριμένα ανέβασαν ένα πανό που έγραφε: «Το θάρρος σου, είναι η δύναμή μας».

Παράλληλα ο πρόεδρος της Σαμπντόρια δήλωσε τα εξής: «Αγαπητέ Λούκα, σε σκεφτόμασταν τόσο καιρό, σε ψάξαμε στα βίντεο και ξαναείδαμε τα γκολ και τους πανηγυρισμούς σου. Θυμηθήκαμε τι είδους συμπαίκτης ήσουν. Ακούμε συχνά τα συγκινητικά σου λόγια. Κοιτάξαμε τα δάκρυα και τις αμέτρητες λέξεις και χειρονομίες που έκανες κατά τη διάρκεια της μάχης σου. Μαθήματα ζωής για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας, μαζί σου κάναμε μια στιγμή της ζωής μας αξέχαστη. Είμαστε εδώ εκ μέρους κάθε οπαδού της Σαμπντόρια. Είναι στην καταιγίδα που βλέπεις τους πραγματικούς ναυτικούς. Γεια σου Λούκα, σε αγαπάμε».