Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Καμαβινγκά «δεν παραχωρείται» σύμφωνα με τον Αντσελότι

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, χαρακτήρισε τον Εντουάρντο Καμαβίνγκα "απρόσιτο" εν μέσω των πρόσφατων μεταγραφικών εικασιών.

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Καμαβινγκά «δεν παραχωρείται» σύμφωνα με τον Αντσελότι

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έχει συνδεθεί με μια μετακίνηση στους πρωτοπόρους της Πρέμιερ Λιγκ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αφού δυσκολεύεται να βρει λεπτά συμμετοχής στην Ισπανία.

Αλλά ο Κάρλο Αντσελότι, μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης πριν από το κυριακάτικο ταξίδι στην έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, απέρριψε τις μεταγραφικές συζητήσεις λέγοντας: "Ο Εντουάρντο είναι απρόσιτος, όπως ο (Λούκα) Μόντριτς και ο (Τόνι) Κρόος".

Το συμβόλαιο του Καμαβίνγκα έχει διάρκεια μέχρι το 2027, αλλά ενώ μια σειρά από παίκτες - συμπεριλαμβανομένων των Νάτσο, Ντάνι Θεμπάγιος και Μάρκος Ασένσιο - βλέπουν τις συμφωνίες τους να λήγουν αυτό το καλοκαίρι, ο Αντσελότι μίλησε για τη συνεχιζόμενη αξία τους.

Ερωτηθείς για οποιαδήποτε ενημέρωση σχετικά με πιθανές ανανεώσεις, ο Αντσελότι δήλωσε: "Έχουν δείξει ότι μπορούν να είναι καθοριστικοί. Από ό,τι βλέπω είναι πολύ κινητοποιημένοι παίκτες και το έχουν δείξει.

Πρέπει να δούμε τι θα συμβεί. Οι παίκτες που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους τον Ιούνιο πρέπει να αποδείξουν την αξία τους. Αλλά αυτό δεν τους επηρεάζει".