Θέουτα - Mπαρτσελόνα 0-5: Mε πεντάρα στα προημιτελικά του Κυπέλλου οι Καταλανοί!

Η Μπαρτσελόνα μετέτρεψε σε περίπατο τον αγώνα με την Θέουτα (3ης κατηγορίας) για την φάση των «16» του Copa del Rey, συντρίβοντας την με 5-0 εκτός έδρας. Δύο γκολ ο Λεβαντόφσκι

Θέουτα - Mπαρτσελόνα 0-5: Mε πεντάρα στα προημιτελικά του Κυπέλλου οι Καταλανοί!

Mε... φόρα από την, εμφατική, κατάκτηση του Σούπερ Καπ, επί της Ρεάλ Μαδρίτης, στην Σ. Aραβία η Μπαρτσελόνα συνέχισε στα Μαροκινά παράλια επικρατώντας της Θέουτα με το εντυπωσιακό 5-0 για την φάση των «16» του Κυπέλλου.

Ο Τσάβι κόντρα στην ομάδα της 3ης κατηγορίας παρέταξε τον Λεβαντόφσκι βασικό (αφού στο πρωτάθλημα είναι τιμωρημένος) σε μια ενδεκάδα πειραματική.

Την υπεροχή των «μπλαουγκράνα» κεφαλαιοποίησε ο Ραφίνια μ' υπέροχο φαλτσαριστό σουτ στο 41' και οι φιλοξενούμενοι (που στον προηγούμενο γύρο χρειάστηκαν την παράταση για να αποκλείσουν την Ιντερσίτι, επίσης 3ης κατηγορίας) στην επανάληψη ήταν όχι μόνο πιο χαλαροί αλλά και πιο αποτελεσματικοί φτάνοντας σε μια άνετη πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο Λεβαντόφσκι στο 50' πέτυχε το πρώτο του τέρμα μετά από κλέψιμο κι ασίστ του Κεσιέ, ο Φάτι έκανε το 3-0 (70') με ατομική προσπαθεία και φαλτσαριστό σουτ, ενώ ο Κεσιέ άνοιξε λογαριασμό σ' εγχώρια διοργάνωση (77') με κεφαλιά από ασίστ του Ραφίνια.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λεβαντόφσκι με το 2ο προσωπικό του τέρμα (ένα φαλτσαριστό, χαμηλό, σουτ)