Τεν Χαγκ: «Στον πρώτο γύρο κερδίσαμε την Άρσεναλ χωρίς τον Καζεμίρο»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, αναφέρθηκε στην απουσία του Καζεμίρο από το παιχνίδι πρωταθλήματος της Κυριακής με αντίπαλο την Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Τεν Χαγκ: «Στον πρώτο γύρο κερδίσαμε την Άρσεναλ χωρίς τον Καζεμίρο»

Σαν να μην έφτανε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η απώλεια δύο πόντων στο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας (1-1) στο «Σέλχαρστ Παρκ», έχασε πλέον και τον Καζεμίρο. Ο Βραζιλιάνος μέσος δέχτηκε κίτρινη κάρτα στο ματς των «κόκκινων διαβόλων» κόντρα στους «αετούς» και συμπλήρωσε κάρτες, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής.

Με βάση αυτή την εξέλιξη, ο διεθνής άσος θα απουσιάσει από το μεγάλο παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο την Άρσεναλ την προσεχή Κυριακή στο «Έμιρεϊτς» για την 21η αγωνιστική της Premier League. Παρά τη σημαντική απουσία ωστόσο, ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ Τεν Χαγκ, εμφανίστηκε ήρεμος ενόψει της συνέχειας.

«Στον πρώτο γύρο τους είχαμε κερδίσει χωρίς αυτόν. Πρέπει να το ξανακάνουμε», είπε ο Ολλανδός προπονητής.

Η Άρσεναλ έχει γνωρίσει μόνο μία ήττα τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην Premier League, αυτή από τη Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» με 3-1 στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη.