Ντε Χέα: «Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να παίξουμε μεσοβδόμαδα, ενώ η Άρσεναλ όχι»

Ο Νταβίντ Ντε Χέα σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας, εξέφρασε τα παράπονα του για το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε παιχνίδι μεσοβδόμαδα σε αντίθεση με την Άρσεναλ πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι την Κυριακή (22/1, 18:30).

Ντε Χέα: «Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να παίξουμε μεσοβδόμαδα, ενώ η Άρσεναλ όχι»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε μία ανάσα από την 7η συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις, με την Κρίσταλ Πάλας ωστόσο να ισοφαρίζει στο 90+1' με πανέμορφη εκτέλεσε φάουλ του Ολίσε.

Η επόμενη αναμέτρηση των "κόκκινων διάβολων" είναι το Κυριακάτικο ντέρμπι εναντίον της Άρσεναλ (22/1, 18:30), από το οποίο θα απουσιάζει ο Κασεμίρο, καθώς συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι με την Πάλας.

Ο Ντε Χέα σε δηλώσεις του μετά το ματς στο Λονδίνο εξαπέλυσε πυρά προς την Premier League και για την απώλεια του Βραζιλιάνου μέσου από το ερχόμενο παιχνίδι, αλλά και για το γεγονός ότι η Γιουνάιτεντ έδωσε παιχνίδι μεσοβδόμαδα σε αντίθεση με τους "κανονιέρηδες".

«Ένας από τους καλύτερους παίκτες μας (σ.σ. Κασεμίρο) δεν μπορεί να παίξει κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες. Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να παίξουμε σήμερα και εκείνοι δεν το έκαναν. Αυτό θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά την Κυριακή. Είναι μεγάλη απώλεια για εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντε Χέα για την απώλεια του Κασεμίρο αλλά και το πρόγραμμα.