Σύζυγος Φαν Χάαλ: «Έκλαψε όταν απολύθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Όπως αποκάλυψε η σύζυγος του Λουίς Φαν Χάαλ, η απόλυση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στοίχισε πολύ στον Ολλανδό τεχνικό.

Σύζυγος Φαν Χάαλ: «Έκλαψε όταν απολύθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ο Λουίς Φαν Χαάλ είναι ένας από τους πλέον αξιόλογους αλλά και ετοιμόλογους προπονητές που κυκλοφορούν εδώ και μία 30ετία στα ευρωπαϊκά γήπεδα, ωστόσο η σύζυγός του, Τρους, φρόντισε να δώσει στη δημοσιότητα και μία άλλη πτυχή του -έντονου- χαρακτήρα του, την συναισθηματική.

Αυτή εκδηλώθηκε έντονα στο φινάλε της σχέσης του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από σχεδόν επτά χρόνια, με τον Ολλανδό να κατακτάει το Κύπελλο Αγγλίας με τους κόκκινους διαβόλους το 2016 με την επικράτησή τους με 2-1 επί της Κρίσταλ Πάλας αλλά να καταρρέει δύο ημέρες αργότερα στην αγκαλιά της αγαπημένης του όταν έμαθε για την απόλυσή του.

«Ήξερα πως ο Λουίς θα απολυόταν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το αισθάνθηκα. Ξαφνικά σταμάτησαν να μας χαιρετούν, απλά κουνούσαν τα χέρια τους από μακριά.

Κάτι πήγαινε λάθος. Ήταν γυναικεία διαίσθηση», τόνισε αρχικά η γυναίκα του,Τρους, στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ της Amazon Prime με τίτλο "Van Gaal", για να ξετυλίξει κατόπιν το κουβάρι της απομάκρυνσής του από την Γιουνάιτεντ με την εξής αφήγηση:

«Του είπα "Λουίς, θα σε απολύσουν, να το αποδεχτείς". Και χτύπησα με δύναμη την πόρτα του διαμερίσματος. Μετά από τον τελικό του Κυπέλλου ο Λουίς είπε "επιτέλους τα καταφέραμε" και εγώ του είπα "Λουίς, θα απολυθείς".

Θύμωσε πάρα πολύ. "Γιατί χρειάζεται να μου χαλάς το πάρτι; Κόψε αυτές τις βλακείες", είπε. Λίγο αργότερα με κάλεσε στο τηλέφωνο και η φωνή του ήταν σπασμένη.

Όταν έφτασα σπίτι είδα πως έκλαιγε. Τον αγκάλιασα, είχα και εγώ δάκρυα στα μάτια».

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ίδιο ντοκιμαντέρ, εμφανίζεται ο Γουέιν Ρούνεϊ να εκφράζει την αντίθεσή του στην απόφαση της διοίκηση της Γιουνάιτεντ να διώξει τον Φαν Χάαλ, λέγοντας μεταξύ άλλων στον Ολλανδό: "Αν είχες έναν ακόμα χρόνο στον πάγκο, θα πετύχαινες".