Μπαρτσελόνα: Συζητάει με την Ίντερ για διπλή ανταλλαγή Κεσί-Ντεπάι με Μπρόζοβιτς-Κορέα

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ίντερ για διπλή ανταλλαγή Κεσί-Ντεπάι με Μπρόζοβιτς-Κορέα.

Μπαρτσελόνα: Συζητάει με την Ίντερ για διπλή ανταλλαγή Κεσί-Ντεπάι με Μπρόζοβιτς-Κορέα

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα (16/1) της "Sport", η διοίκηση της Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε επαφές με την Ίντερ, για το ενδεχόμενο διπλής ανταλλαγής.

Η μία αφορά τη μετακίνηση του Μέμφις Ντεπάι στο "Τζουζέπε Μεάτσα" με αντάλλαγμα τον Χοακίν Κορέα, με τις δύο ομάδες να συζητούν επίσης το ενδεχόμενο ανταλλαγής των Φρανκ Κεσί και Μαρσέλο Μπρόζοβιτς.

Το εν λόγω ρεπορτάζ υποστηρίζει μάλιστα πως οι δύο σύλλογοι δεν σκοπεύουν να βγάλουν χρήματα από τα ταμεία τους σε περίπτωση υλοποίησης κάποιων εκ των παραπάνω deal, με το παράδειγμα των Κεσιέ και Μπρόζοβιτς να είναι μάλιστα ενδεικτικό αφού αμφότεροι έχουν παρόμοιο κασέ (6 εκατ. ευρώ ετησίως).

Λίγες ώρες αργότερα ο δημοσιογράφος της "As", Χάβι Μιγκέλ, ανέφερε από την πλευρά του πως ο Τσάβι δεν επιθυμεί να αποχωριστεί τον Μέμφις Ντεπάι με αντάλλαγμα τον Κορέα, ενώ όπως έκανε γνωστό ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο δικηγόρος του Ολλανδού φορ, Σεμπαστιάν Λεντούρ, δήλωσε:

«Δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις με την Ίντερ, διαψεύδω τα δημοσιεύματα, δεν είναι μία πιθανότητα που εξετάζουμε»