Γκαλτιέ: «Πρέπει να ανακτήσουμε τη συνοχή μας»

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, αναφέρθηκε στην κατάσταση της ομάδας του μετά και τη νέα ήττα στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Γκαλτιέ: «Πρέπει να ανακτήσουμε τη συνοχή μας»

Κάθε άλλο παρά θετικά ξεκίνησε η νέα χρονιά για την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία παρά τα πολλά μεγάλα «αστέρια» στο έμψυχο δυναμικό της μετράει ήδη δύο ήττες σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος μέσα στο 2023.

Μετά το 3-1 από τη Λανς την Πρωτοχρονιά, χθες βράδυ οι Παριζιάνοι έχασαν 1-0 από τη Ρεν για την 19η αγωνιστική του Σαμπιονά και παρότι παραμένουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, εν τούτοις απέχουν μόλις τρεις πόντους από τη δεύτερη Λανς.

«Πρέπει να ξαναβρούμε το παιχνίδι μας, μετά τη διακοπή των αγώνων στο Κατάρ για το παγκόσμιο κύπελλο. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και ήταν. Είχαμε την μπάλα, αλλά δεν καταφέραμε να τους απειλήσουμε. Η Ρεν αμύνθηκε με ευκολία. Δεν ανησυχώ, αλλά χρειαζόμαστε να συνέλθουμε. Το Μουντιάλ τελείωσε. Ήμασταν διασκορπισμένοι για μεγάλο διάστημα, οπότε πρέπει να ανακτήσουμε τη συνοχή και τον ρυθμό μας», επεσήμανε σχετικά ο προπονητής των πρωταθλητών, Κριστόφ Γκαλτιέ.