Μπέτις: Εκτός αποστολής ο Καρβάλιο για το ματς με τη Βαλένθια

Ο Κίκε Σετιέν δεν συμπεριέλαβε στη 19άδα για την αναμέτρηση στο «Μεστάγια» τον Πορτογάλο άσο.

Μπέτις: Εκτός αποστολής ο Καρβάλιο για το ματς με τη Βαλένθια

Την αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι της Μπέτις με αντίπαλο τη Βαλένθια ανακοίνωσε ο Κίκε Σετιέν. Σε αυτήν δεν υπάρχει το όνομα του Γουίλιαμ Καρβάλιο, ο οποίος υπέστη μυϊκό τραυματισμό με την εθνική Πορτογαλίας και έμεινε εκτός.

Ο Κίκε Σετιέν πήρε 19 ποδοσφαιριστές μαζί του οι οποίοι είναι οι Λόμπες, Ρόμπλες, Μπάραγκαν, Μαντί, Μπάρτρα, Σίντνεϊ, Τζούνιορ, Τέγιο, Χάβι Γκαρθία, Κουδράδο, Κανάλες, Λο Θέλσο, Μπιυντεμπούζ, Ινούι, Χοακίν, Λορέν, Σέρζιο Λεόν και Σανάμπρια.

Ο Κίκε Σετιέν αναφερόμενος στο παιχνίδι με τη Βαλένθια εμφανίστηκε αισιόδοξος τονίζοντας πως η ομάδα του θα πάρει το διπλό. «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου», είπε για το παιχνίδι με τις «νυχτερίδες», ενώ μιλώντας για τον Χοακίν είπε: «Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε στην ομάδα μας έναν άνθρωπο σαν αυτόν που είναι αφοσοιωμένος στην ομάδα», ήταν το σχόλιο του.

Για τον τεχνικό της Μπέτις είναι θέμα τα αρκετά ματς και είπε: «Έχουμε σε 20 μέρες επτά παιχνίδια και αυτό είναι πολύ. Πρέπει να δουλέψουμε καλά για να είναι έτοιμοι οι παίκτες μετά από κάθε παιχνίδι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους».