Ο Φερνάντο Σάντος τα ...έχωσε στον Κριστιάνο Ρονάλντο μπροστά στους υπόλοιπους Πορτογάλους διεθνείς

Ο Φερνάντο Σάντος επέπληξε μπροστά στους υπόλοιπους Πορτογάλους διεθνείς τον Kριστιάνο Ρονάλντο για την συμπεριφορά του όταν τον αντικατέστησε στον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ

Ο Φερνάντο Σάντος τα ...έχωσε στον Κριστιάνο Ρονάλντο μπροστά στους υπόλοιπους Πορτογάλους διεθνείς

Τα ντεσού του «εμφυλίου» στα ενδότερα της Εθνικής Πορτογαλίας αποκάλυψε έντυπο της χώρας της Ιβηρικής.

Σύμφωνα με την «Correio da Manha» ο Κριστιάνο Ρονάλντο τα «άκουσε» από τον Φερνάντο Σάντος, μπροστά στους συμπαίκτες του, αφού ο τελευταίος πρώτα ενημερώθηκε από τον γιο του για τη συμπεριφορά του Πορτογάλου όταν αντικαταστάθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Νότιο Κορέα (65').

Κατά το έντυπο ο πρώην εκλέκτορας της Εθνικής Ελλάδος (και της Πορτογαλίας, πια) επέπληξε τον αρχηγό της ομάδας, μπροστά στους υπόλοιπους διεθνείς για τη συμπεριφορά του κατά την αλλαγή του.

Μάλιστα, το τι είπε ο «CR7» όταν τον έκανε αλλαγή το πληροφορήθηκε από τον γιο του, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο αστέρας των ιβήρων είπε: «Βιάζεσαι να με βγάλεις έξω, γαμ@@@@@».

Η απόφαση του Σάντος να τον επιπλήξει βέβαια, μπροστά σε όλους είναι κάτι που δεν άρεσε στον αρχισκόρερ της Εθνικής Πορτογαλίας κλιμακώνοντας την ένταση μεταξύ των δύο πλευρών.

Όλα αυτά ενώ ο νέος προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, κατά την παρουσίασή του σημείωσε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο αξίζει το σεβασμό όλων και θα μιλήσει μαζί του τις επόμενες μέρες,