Η νέα ομάδα του Κώστα Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου βρήκε την επόμενη ομάδα του, αλλά θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο πλέον σε ερασιτεχνικό επίπεδο και όχι σε επαγγελματικό.

Η νέα ομάδα του Κώστα Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει την ενεργό δράση σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Έλληνας επιθετικός που έχει κάνει μία σπουδαία καριέρα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, της Μπενφίκα, της Μαρσέιγ, της Γαλατασαράι, της Αϊντχόφεν, που έχει κάνει μεταγραφή αρκετών εκατομμυρίων στην Premier League έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί στην οικογένεια του εγκαταλείποντας το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο «πιστολέρο» δεν θα σταματήσει, ωστόσο να παίζει ποδόσφαιρο, αλλά αυτό θα το κάνει σε ερασιτεχνικό επίπεδο πλέον. Συγκεκριμένα ο Έλληνας επιθετικός εντάχθηκε στο δυναμικό της γερμανικής ερασιτεχνικής ομάδας Rheurdt-Schaephuysen.

Άνθρωποι του κλαμπ τόνισαν πως ο Μήτρογλου είναι φίλος με στελέχη της ομάδας και αποφασίστηκε να τη βοηθήσει σε αγωνιστικό επίπεδο και παράλληλα να κρατιέται κι εκείνος σε φόρμα.

Ο Μήτρογλου έχει κάνει με τον Ολυμπιακό 186 συμμετοχές κι έχει σκοράρει 82 φορές, ενώ με τη Μπενφίκα σε 88 ματς έχει πετύχει 52 γκολ.