Ξαναρχίζουν απόψε τα ματς στην Ευρώπη-Ποιά κανάλια θα τα δείξουν

Μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω εθνικών ομάδων ξεκινούν ξανά απόψε τα ματς σε Αγγλία, Ισπανία, Γαλλία και Γερμανία

Ξαναρχίζουν απόψε τα ματς στην Ευρώπη-Ποιά κανάλια θα τα δείξουν

Οι εθνικές ομάδες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο πλαίσιο του Nations League και η επανέναρξη των πρωταθλημάτων είναι πλέον γεγονός. Από σήμερα κιόλας έχουμε σέντρα στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στη Αγγλία, τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στη Μπέρμιγχαμ και τη Γουέστ Μπρομ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για την Championship. Οι γηπεδούχοι καίγονται για βαθμούς καθώς βρίσκονται πολύ κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού και δεν έχουν σημειώσει ακόμη νίκη από την έναρξη της σεζόν, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα προερχόμενοι από δύο συνεχόμενες νίκες. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports 2 στις 21:45.

Παιχνίδι έχουμε και στη πρώτη κατηγορία της Ισπανίας όπου κοντράρονται Ουέσκα και Ράγιο Βαγιεκάνο. Οι δύο ομάδες ανέβηκαν χέρι – χέρι από τη δεύτερη κατηγορία και οι στόχοι της χρονιάς είναι παρόμοιοι. Αναμένεται σκληρή μονομαχία στις 22:00 από το κανάλι OTE Sports 2.

Ανοίγει και η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στη Γερμανία με το παιχνίδι Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ένα ζευγάρι που αποφεύγει τη λευκή ισοπαλία στις τελευταίες 44 μεταξύ τους αναμετρήσεις. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το κανάλι OTE sports 3 στις 21:30.

Στη Γαλλία θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους Παρί Σ.Ζ. και Σεντ Ετιέν στις 21:45 στο κανάλι Novasports1 με τους Παριζιάνους να έχουν το μυαλό τους στα… «αστέρια» καθώς τη Τρίτη θα αντιμετωπίσουν τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ για τους ομίλους του Champions League.