Κύπελλο Κύπρου: Πανηγυρική πρόκριση για την Δόξα Κατωκοπιάς (5-1)

Η Δόξα Κατωκοπιάς σφράγισε το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου στην Κύπρο, μετά την σαρωτική νίκη που πέτυχε επί ου Εθνικού Άχνας με 5-1

Κύπελλο Κύπρου: Πανηγυρική πρόκριση για την Δόξα Κατωκοπιάς (5-1)

Το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου στην Κύπρο σφράγισε η Δόξα Κατωκοπιάς η οποία νίκησε σήμερα (12/1) τον Εθνικό Άχνας με 5-1.

Στο 3’ ο Τιτζανί έκανε σέντρα και ο Α. Περδίος στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Το 2-0 έγραψε στο 18’ με σουτ ο Φασουλιώτης. Ο διαιτητής Αντωνίου στο 25’ έδωσε πέναλτι σε υπέρ του Εθνικού σε διεκδίκηση της μπάλας ανάμεσα σε Πρινιωτάκη και Ιωάννου. Αφού έγινε έλεγχος από το Var, δεν άλλαξε η απόφαση και στο 28’ ο Ομπάμα από την… άσπρη βούλα μείωσε σε 2-1. Το 3-1 σημείωσε στο 50’ με πλασέ ο Ιωσηφίδης και τέσσερα λεπτά αργότερα καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της Δόξας μετά από τράβηγμα του Ιωάννου στον Ασαμόα. Στη φάση αυτή αποβλήθηκε ο παίκτης του Εθνικού και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Ασαμόα γράφοντας έτσι το 4-1. Το τελικό 5-1 έκανε στο 62’ με προβολή ο Τραίτσέφσκι. Στο 91' δόθηκε νέο πέναλτι στον Εθνικό σε διεκδίκηση του Ν.Περδίου με τον Στυλιανού. Την φάση είδε στο Var ο διαιτητής Αντωνίου και πήρε πίσω την αρχική του απόφαση και παρέμεινε έτσι το 5-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μάριος Αντωνίου με βοηθούς τους Ευαγόρα Ευαγόρου και Λάμπρο Λάμπρου.

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ: Πρινιωτάκης, Αντενόν, Μπένι (68' Παυλίδης), Τιτζανί, Ιωσηφίδης, Ασαμόα (76' Ναγκάρ), Κοβάσεβιτς (68' Στυλιανού), Καραμανώλης, Φασουλιώτης, Τραϊτσέφσκι (76' Αμπντουλαχί), Μέσκα (76' Σαντίκ).

ΕΘΝΙΚΌΣ ΑΧΝΑΣ: Πέτρου, Ηλία (46' Χουντόμπιακ), Ομπάμα (84’ Ν. Περδίος), Χαραλάμπους, Καλλένος (64' Βάντερ), Ιωάννου, Χριστοφή, Κουσιάππα, Α. Πέρδιος (57' Γκοροπέφσεκ), Καλογήρου, Σαββίδης (64' Ηλία).