Κλοπ σε πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι: «Φαντάζομαι πως δεν έχεις παίξει ποτέ ποδόσφαιρο»

O Γιούργκεν Κλοπ παραχώρησε συνέντευξη σε πρώην αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι, μετά την αναμέτρηση κόντρα στην Γουλβς για το FA Cup, και σε ζωντανή σύνδεση αναρωτήθηκε αν έχει παίξει ποδόσφαιρο.

Κλοπ σε πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι: «Φαντάζομαι πως δεν έχεις παίξει ποτέ ποδόσφαιρο»

Ο Νεντούμ Ονουόχα βετεράνος στόπερ με 178 εμφανίσεις στην Premier League και μια οκταετία στη Μάντσεστερ Σίτι, στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Γουλβς για το FA Cup, εκτέλεσε χρέη απεσταλμένου του ESPN.

Ο άλλοτε διεθνής με την εθνική Αγγλίας Κ20 πήρε δηλώσεις από τον Γιούργκεν Κλοπ στη μικτή ζώνη, έπειτα τον επεισοδιακό αγώνα των "Reds" με τους "Λύκους" και μία από τις ερωτήσεις που του έθεσε αφορούσε τα μαρκαρίσματα στο παιχνίδι, με τον Γερμανό τεχνικό να απαντάει: «Δεν είμαι βέβαιος αν έχεις παίξει ποδόσφαιρο, αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν».

Ο Ονουόχα δεν αντέδρασε και συνέχισε τη συνέντευξη. Μία ημέρα αργότερα, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό στην εκπομπή του αμερικανικού δικτύου, εξήγησε ότι αν ο Κλοπ ήταν σε καλύτερη διάθεση θα απαντούσε, αλλά τώρα, έπειτα από το 2-2, δεν το τόλμησε.

Για την ιστορία, ο 36χρονος είχε 426 αγώνες στο βιογραφικό του για Σίτι, Σάντερλαντ (ως δανεικός το 2010-2011), ΚΠΡ (2011-2018) και Ρεάλ Σολτ Λέικ (2018-2020), ωστόσο δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο, αφού δεν πρόλαβε τη "χρυσή" εποχή των "πολιτών".