Κίμιχ: «Έτσι σώθηκα από την κατάθλιψη μετά το Μουντιάλ»

Τα τρία του παιδιά ευχαρίστησε ο Τζόσουα Κίμιχ της Μπάγερν Μονάχου που τον έσωσαν από την κατάθλιψη μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Κίμιχ: «Έτσι σώθηκα από την κατάθλιψη μετά το Μουντιάλ»

Αντιμέτωπος με την κατάθλιψη βρέθηκε ο Τζόσουα Κίμιχ μετά τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας της Γερμανίας από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα του Κατάρ.

Τα «πάντσερ» δεν κατάφεραν για δεύτερη σερί διοργάνωση (σ. μετά το Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία) να περάσουν από τη φάση των ομίλων και ο μέσος της Μπάγερν Μονάχου ανέφερε σε δηλώσεις του πως κατάφερε να ξεπεράσει την κατάθλιψη χάρη στα παιδιά του.

Υπενθυμίζεται πως αμέσως μετά τον αποκλεισμό της «νασιονάλμανσαφτ» ο Κίμιχ είχε πει πως είναι σαν «να έπεσε σε τρύπα», ωστόσο πλέον, σημείωσε:

«Τελικά δεν έπεσα σε μια τρύπα. Συνέβη χάρη στα τρία μου παιδιά. Μαζί τους είναι δύσκολο να πέσεις σε μια τρύπα, έχεις άλλα πράγματα να κάνεις.

Μετά το ματς άφησα τα συναισθήματά μου να μιλήσουν, δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις τέτοια πράγματα», επεσήμανε ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος ετοιμάζεται πλέον να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ενόψει της επανέναρξης της Bundesliga στη Γερμανία.