Άστον Βίλα: Κοντά σε συμφωνία με την Μαρσέιγ για τον Γκεντουζί

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, η Άστον Βίλα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Μαρσέιγ για την απόκτηση του Ματέο Γκεντουζί.

Άστον Βίλα: Κοντά σε συμφωνία με την Μαρσέιγ για τον Γκεντουζί

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι συνεχίζει να κινείται η Άστον Βίλα στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, αφού μετά την απόκτηση του Άλεξ Μορένο από την Μπέτις, η ομάδα του Ουνάι Έμερι βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση και του Ματέο Γκεντουζί.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε δημοσιογράφος «RMC» η αγγλική ομάδα είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση 30 εκατομμυρίων ευρώ στη Μαρσέιγ για τον 23χρονο Γάλλο διεθνή.

Επιπλέον αναφέρεται πως οι "χωριάτες" είναι διατεθειμένοι να φτάσουν έως και τα 40 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να προσθέσουν στο δυναμικό τους τον άλλοτε μέσο της Άρσεναλ.

Ο Γκεντουζί μετακόμισε στη Μασσαλία το καλοκαίρι του 2021 ως δανεικός από την Άρσεναλ, με τη Μαρσέιγ να προχωρά στην αγορά του πριν από έξι μήνες έναντι 11 εκατομμυρίων ευρώ.

Τη φετινή σεζόν μετρά τρία γκολ και τρείς ασίστ σε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με την αξία του να βρίσκεται στα 25 εκατομμύρια ευρώ και τον ίδιο να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα έως το 2025.