Κριστιάνο Ρονάλντο: Ενδέχεται να κάνει ντεμπούτο απέναντι στον Λιονέλ Μέσι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του στην Σαουδική Αραβία για μια ομάδα επίδειξης εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν πριν εμφανιστεί στην Αλ Νασρ, δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου Ρούντι Γκαρσιά.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ενδέχεται να κάνει ντεμπούτο απέναντι στον Λιονέλ Μέσι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε στην Αλ Νασρ στις 30 Δεκεμβρίου, αφού εγκατέλειψε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από μια αμφιλεγόμενη συνέντευξη στην οποία επέκρινε τον σύλλογο.

Αλλά ο 37χρονος έχει χάσει δύο αγώνες της Αλ Νασρ από τότε που υπέγραψε στην ομάδα, αφού τιμωρήθηκε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επειδή χτύπησε ένα τηλέφωνο από το χέρι ενός νεαρού οπαδού μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Έβερτον τον Απρίλιο.

Ο Ρούντι Γκαρσία επιβεβαίωσε τώρα ότι ο Ρονάλντο θα χάσει τον επόμενο αγώνα της Αλ Νασρ με την Αλ Σαμπάμπ λόγω της τιμωρία, πράγμα που σημαίνει ότι η πρώτη του εμφάνιση στην Σαουδική Αραβία θα γίνει πιθανότατα σε φιλικό αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γκαρσία δήλωσε: "Αυτό (το ντεμπούτο του) δεν θα γίνει με τη φανέλα της Αλ Νασρ. Θα είναι μια μίξη μεταξύ της Αλ Χιλάλ και της Αλ Νασρ.

Ως προπονητής της Αλ Νασρ, δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος με αυτό το ματς. Για την ανάπτυξη, το να βλέπεις την Παρί Σεν Ζερμέν, να βλέπεις τους σπουδαίους παίκτες του Παρισιού, πράγματι είναι κάτι καλό. Αλλά έχουμε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος τρεις ημέρες αργότερα.

Όσον αφορά τον προγραμματισμό, θα μπορούσε να είχε μελετηθεί καλύτερα. Αλλά δεν είναι κάτι το σπουδαίο... Είμαστε στην πρώτη θέση, είμαστε χαρούμενοι. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα για να το κερδίσουμε, αλλά σκοπεύουμε να το κάνουμε".

Αν και η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει την ενδεκάδα της για το φιλικό, αυτή θα μπορούσε να περιλαμβάνει αρκετούς από τους βασικούς παίκτες της, όπως ο Λιονέλ Μέσι και ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Η Παρί θα πετάξει για την Ντόχα στις 17 Ιανουαρίου και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας για να αντιμετωπίσει μια ομάδα όλων των αστέρων της Αλ Χιλάλ και της Αλ Νασρ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο King Fahd Stadium στο Ριάντ στις 19 Ιανουαρίου.

Ο Γκαρσία πρόσθεσε ότι ελπίζει ο Ρονάλντο να ξαναβρεί την αγάπη του για το ποδόσφαιρο στη Σαουδική Αραβία.

Πιθανότατα ο Πορτογάλος διεθνής θα κάνει το ντεμπούτο του στην Αλ Νασρ κόντρα στην Ετιφάκ στις 22 Ιανουαρίου.

Ο Γκαρσία πρόσθεσε: "Τους τελευταίους μήνες, μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της εθνικής ομάδας αλλά και σε ιδιωτικό επίπεδο, δεν είχε εύκολες στιγμές.

Αν βρει την ευχαρίστηση να παίξει ξανά, θα είναι ένας καλός στόχος που θα επιτευχθεί".