Αλέ: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ με τους συμπαίκτες μου»

Ο Σεμπαστιάν Αλέ μίλησε για το διάστημα που έμεινε εκτός δράσης λόγω της περιπέτειας που είχε με την υγεία του, ενώ δήλωσε αποφασισμένος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ντόρτμουντ, στην επανέναρξη της Bundesliga.

Αλέ: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ με τους συμπαίκτες μου»

Μια εβδομάδα μετά την επιστροφή του στις προπονήσεις της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Σεμπαστιάν Αλέ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του έτοιμος να αφήσει την περιπέτεια της υγείας του στο παρελθόν.

Την ίδια ώρα, ο 28χρονος επθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα με τους Βεστφαλούς όταν εκείνοι θα υποδεχθούν την Άουγκσμπουργκ στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος της νέας χρονιάς στις 22 Ιανουαρίου.

«Φυσικά ήταν έξι μήνες δύσκολοι. Προφανώς είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ με τους συμπαίκτες μου και μπορώ να παίξω σε αυτόν τον υπέροχο καιρό και σε αυτές τις εγκαταστάσεις», δήλωσε αρχικά ο Αλέ σε δημοσιογράφους από την Μαρμπέγια όπου προετοιμάζονται οι κιτρινόμαυροι, ενώ πρόσθεσε: «Φυσικά όλα είναι πιθανά. Δεν έχω περιορισμούς στο μυαλό μου. Οι μόνοι που μπορούν να μου δώσουν περιορισμούς είναι ο προπονητής και το ιατρικό επιτελείο. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να παίξω στις 22».