Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σε επαφές με την Μπέρνλι για τον δανεισμό του Βέγκχορστ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε διερευνητικές συνομιλίες με την Μπέρνλι για έναν πιθανό δανεισμό του Βουτ Βέγκχορστ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σε επαφές με την Μπέρνλι για τον δανεισμό του Βέγκχορστ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει έρθει σε επαφή με την Μπέρνλι προκειμένου να αποκτήσει τον 30χρονο Βουτ Βέγκχορστ ως δανεικό κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Βέγκχορστ είναι δανεικός από την Μπέρνλι στην τουρκική Μπεσίκτας από την αρχή της σεζόν και υπήρχε η προσδοκία από την ομάδα της Super Lig ότι θα έβλεπε το υπόλοιπο της περιόδου 2022-23 μαζί της.

Η Μπεσίκτας έχει οψιόν αγοράς του Βέγκχορστ έναντι 10 εκατ. ευρώ στο τέλος της σεζόν. Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε πιθανή νέα μετακίνησή του θα χρειαζόταν την έγκρισή τους για να σπάσει η τρέχουσα συμφωνία.

Η Γιουνάιτεντ βλέπει τον Βέγκχορστ ως μια επιλογή για να καλύψει το κενό στη θέση του επιθετικού, με τον σύλλογο να έχει αποφασίσει να επιδιώξει μόνο δανεισμό κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου. Θεωρείται ότι δεν αξιολογούνται μόνιμες επιλογές, ακόμη και με χαμηλό κόστος.

Ο Έρικ τεν Χαγκ πιστεύεται ότι είναι οπαδός του Βέγκχορστ, με την προσωπικότητα του επιθετικού να είναι ιδιαίτερα ελκυστική για τον προπονητή της Γιουνάιτεντ.

Ο Βέγκχορστ έπαιξε για την Ολλανδία κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ και σημείωσε δύο γκολ κατά τη διάρκεια της προημιτελικής αναμέτρησης της χώρας του με την πρωταθλήτρια Αργεντινή.

Τη φετινή σεζόν, ο Βέγκχορστ έχει αγωνιστεί 17 φορές για την Μπεσίκτας, σκοράροντας οκτώ γκολ και δίνοντας τέσσερις ασίστ σε αυτό το διάστημα.

Η Γιουνάιτεντ θεωρείται δεδομένο ότι εξετάζει αρκετές επιλογές επιθετικών, συμπεριλαμβανομένου του Μέμφις Ντεπάι της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, οποιαδήποτε κίνηση για τον 28χρονο θα πρέπει να είναι με την μορφή δανεισμού. Ο Βίνσεντ Αμπουμπακάρ της Αλ Νασρ δεν είναι ανάμεσα στους σέντερ φορ που εξετάζονται.