Εθνική Γαλλίας: Επίσημη η παραμονή Ντεσάμπ στους «μπλε» ως το 2026!

Η Γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ντιντιέ Nτεσάμπ για μια ακόμη τρίετία!

Εθνική Γαλλίας: Επίσημη η παραμονή Ντεσάμπ στους «μπλε» ως το 2026!

Ο «Zιζού» μπορεί να περιμένει...

Παρά τη φημολογία, περί «αλλαγής πλεύσης», τελικά οι πληροφορίες που υπήρχαν εν μέσω Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ ότι ο ο Ντιντιέ Ντεσάμπ θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής Γαλλίας, ανεξαρτήτως της έκβασης του τουρνουά, επιβεβαιώθηκαν!

Ο Γάλλος εκλέκτορας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Π.Ο. της χώρας, η οποία ανακοίνωσε το Σάββατο (7/1) πως θα μείνει στον πάγκο μέχρι το 2026 και το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, με στόχο να επαναφέρει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην κορυφή του κόσμου, μετά την απώλεια των πρωτείων, στην Ρωσία, από την Αργεντινή του Μέσι.

Παρά την ήττα στον τελικό (στα πέναλτι) οι Γάλλοι ιθύνοντες αποφάσισαν να συνεχίσουν με τον 54χρονο που έχει στο προπονητικό παλμαρέ του εκτός από το Moυντιάλ του 2018 και του Nations League του 2021, δύο παρουσίες σε τελικό.

Πέραν του περσινού Παγκοσμίου Κυπέλλου και στο Εuro του 2016.

Αν και αρχικά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρε, προτιμούσε να του προσφέρει συμβόλαιο για δύο χρόνια με οψιόν ανανέωσης για ακόμα δύο, τελικά συμβιβάστηκε με την επιθυμία του Γάλλου τεχνικού, με τις υπογραφές να πέφτουν την Παρασκευή (6/1)

Κάπως έτσι, το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν υπάρχει για το επόμενο διάστημα στο προσκήνιο.