Ζάμαλεκ: Αποχωρεί από το πρωτάθλημα διαμαρτυρόμενη για την διαιτησία

Η ιστορική Ζάμαλεκ του Ζεσουάλδο Φερέιρα αποφάσισε να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Αιγύπτου με αφορμή τα παράπονά της από την διαιτησία. 

Ζάμαλεκ: Αποχωρεί από το πρωτάθλημα διαμαρτυρόμενη για την διαιτησία

Η ιστορική και νυν πρωταθλήτρια Ζάμαλεκ αποχωρεί από το φετινό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Αιγύπτου διαμαρτυρόμενη για την αντιμετώπιση που δέχεται από την διαιτησία. Την απόφασή του αυτή ανακοίνωσε την Πέμπτη (5/1) ο πρόεδρος του συλλόγου, Μορτάδα Μανσούρ.

Μιλώντας σε μία συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την ίδια μέρα και μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Ελ Νταχλέγια, η οποία άφησε την ομάδα του Καΐρου στην δεύτερη θέση και στο -5 από την Αλ Αχλί, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας που προπονεί ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, ανακοίνωσε με οργισμένο μήνυμά του την απόφαση να αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα.

«Δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σε αυτή την φάρσα που έχει στήσει η διαιτησία και εκτελούν οι διαιτητές, ώστε να δώσουν το πρωτάθλημα στην αιώνια μας αντίπαλο», ήταν τα λόγια του κ. Μανσούρ.

Επίσης, ο Μανσούρ ανακοίνωσε πρόστιμο που ισούται με το 20% των ετήσιων απολαβών σε όλους τους παίκτες του συλλόγου και ταυτόχρονα ανακοίνωσε παύση πληρωμών.