Copa Del Rey: «Έφτυσε αίμα» η Μπαρτσελόνα για να αποκλείσει την Ιντερσίτι ομάδα Γ' κατηγορίας (4-3)

Η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Ιντερσίτι, ομάδα Γ' κατηγορίας, ωστόσο με γκολ του Άνσου Φάτι στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης επικράτησε 4-3 εκτός έδρας και πήρε την πρόκριση στους «16» του Copa Del Rey. Εισιτήριο πρόκρισης και για την Αλαβές (Β' κατηγορία) που λύγισε 1-0 την Βαγιαδολίδ

Copa Del Rey:  «Έφτυσε αίμα» η Μπαρτσελόνα για να αποκλείσει την Ιντερσίτι ομάδα Γ' κατηγορίας (4-3)

Ιστορικό κάζο απέφυγε η Μπαρτσελόνα, η οποία χρειάστηκε τον έξτρα χρόνο της παράτασης για να αποκλείσει την Ιντερσίτι (ομάδα Γ' κατηγορίας) στους 32 του Κυπέλλου Ισπανίας.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα τελείωσε 3-3 (!), με τους Καταλανούς να προηγούνται τρεις φορές και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν ισάριθμες και μάλιστα με τον ίδιο ποδοσφαιριστή! Ο 21χρονος Οριόλ Σολντεβίλα, ο οποίος σε 17 παιχνίδια Γ' Εθνικής φέτος έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ, στο 59' ισοφάρισε το γκολ του Αραούχο (4'), στο 74' το γκολ του Ντεμπελέ (66') και στο 86' το τέρμα του Ραφίφια (77'). Τη λύση για την ομάδα του Τσάβι, που κοιτούσε αποσβολωμένος με όσα συνέβαιναν στο Αλικάντε, έδωσε στο 104' της παράτασης ο Άνσου Φάτι, ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 75' στη θέση του Μέμφις Ντεπάι.

Μεγάλη πρόκριση πήρε η Αλαβές (Β' κατηγορία), η οποία άφησε εκτός συνέχειας την Βαγιαδολίδ, κερδίζοντάς την με 1-0, χάρη σε γκολ του Sylla στο 11'. Νωρίτερα (5'), οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φεντάλ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤOY ΔΙΗΜΕΡΟΥ