Δεν έβαλε καθόλου Μαντί ο Μουρίνιο

Ο Μαντί Καμαρά έμεινε στον πάγκο στη νίκη της Ρόμα επί της Μπολόνια, εν αντιθέσει με ό,τι συνέβαινε πριν από τη διακοπή για τον άσο που ανήκει στον Ολυμπιακό. 

Δεν έβαλε καθόλου Μαντί ο Μουρίνιο

Ο Μαντί Καμαρά είχε κερδίσει βασικό ρόλο στο πλάνο του Ζοσέ Μουρίνιο πριν από τη διακοπή για το Μουντιάλ, αλλά η επανέναρξη της Serie A τον βρήκε στον πάγκο.

Η Ρόμα νίκησε με 1-0 την Μπολόνια με τον άσο από την Γουινέα που ανήκει στον Ολυμπιακό και έχει δοθεί δανεικός στην ιταλική ομάδα με την προοπτική να πωληθεί το καλοκαίρι, να μένει αναπληρωματικός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στον αμέσως προηγούμενο αγώνα της Ρόμα, στο εντός έδρας 1-1 με την Τορίνο τον περασμένο Νοέμβριο, ο Καμαρά ήταν βασικός και είχε αντικατασταθεί στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους από τον Μάτιτς.

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, ο Μουρίνιο έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Μαντί, αλλά ο παίκτης ξέρει καλά ότι θα πρέπει να δώσει τα πάντα ώστε να πείσει τους Ιταλούς να δαπανήσουν ένα μεγάλο ποσό που θα απαιτηθεί από πλευράς Ολυμπιακού ώστε να παραχωρηθούν τα δικαιώματά του.