Serie A: Επιστροφή «με το δεξί» για την Μίλαν, νίκη-«χρυσάφι» για την Σαμπντόρια

Η πρωταθλήτρια Μίλαν επέστρεψε με νίκη στις υποχρεώσεις της στην Serie A, επικρατώντας με 2-1 εκτός έδρας της Σαλερνιτάνα. Πολύ σημαντικό «διπλό» πήρε η Σαμπντόρια στην έδρα της Σασουόλο με το ίδιο σκορ. 

Serie A: Επιστροφή «με το δεξί» για την Μίλαν, νίκη-«χρυσάφι» για την Σαμπντόρια

Με δύο «διπλά» επανεκκίνησε η Serie A μετά το Μουντιάλ! Η πρωταθλήτρια Μίλαν πέρασε με 2-1 από το Σαλέρνο απέναντι στην Σαλερνιτάνα και πλησίασε στους πέντε πόντους από την πρωτοπόρο Νάπολι, από την οποία περιμένει στραβοπάτημα στο αποψινό (21:45) ντέρμπι με την Ίντερ.

Οι «ροσονέρι» πήραν νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Λεάο να σκοράρει στο 10’ από ασίστ του Τονάλι και τον τελευταίο στο 15’ έπειτα από ασίστ του Μπραχίμ Ντίαζ. Ο 23χρονος Ισπανός σκόραρε και αυτός, στο 60’, όμως το VAR το ακύρωσε.

Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν, ήταν να μειώσουν με τον Μπονατσόλι στο 83' από πάσα του Κουλιμπαλί.

Η Σαμπντόρια από την μεριά της πήρε σημαντική νίκη στην μάχη της για την παραμονή, εκτός έδρας, απέναντι στην Σασουόλο. Ο Γκαμπιαντίνι άνοιξε το σκορ στο 25' και ο Αουγκέλο έγραψε το 2-0 τρία λεπτά αργότερα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με πέναλτι του Μπεράρντι στο 64' όμως το σκορ παρέμεινε στο 1-2 και η Σαμπντόρια ανέβηκε στους 9 βαθμούς.