Serie A: Επιστροφή στη δράση με Ίντερ - Νάπολι

Το μεγάλο παιχνίδι της Ίντερ κόντρα στην πρωτοπόρο Νάπολι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Serie A.

Serie A: Επιστροφή στη δράση με Ίντερ - Νάπολι

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει σήμερα και στα ιταλικά γήπεδα. Μετά τη διακοπή για τις αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, οι σύλλογοι του Καμπιονάτο ρίχνονται πλέον και πάλι στη μάχη της Serie Α, στην προσπάθεια που θα καταβάλουν για την επίτευξη των στόχων τους.

Στην πρώτη αγωνιστική του νέου έτους και 16η συνολικά τη φετινή περίοδο ξεχωρίζει το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Ίντερ και τη Νάπολι στο Μιλάνο, με τις δύο ομάδες να αναζητούν διακαώς το θετικό αποτέλεσμα ώστε να μπουν με το «δεξί» στο νέο έτος. Οι «νερατζούρι» θέλουν το τρίποντο για να σκαρφαλώσουν στην πρώτη τετράδα και να μειώσουν τη διαφορά τους από τους πρωτοπόρους «παρτενοπέι», οι οποίοι με τη σειρά τους θέλουν να διευρύνουν το αήττητό τους στον θεσμό και συνάμα να διατηρήσουν τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες τους στην κορυφή.

Η δεύτερη της κατάταξης Μίλαν φιλοξενείται από την Σαλερνιτάνα, ενώ η Γιουβέντους από την Κρεμονέζε. Όσον αφορά τους «ροσονέρι», ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Κολομβιανού τερματοφύλακα, Ντέβις Βάσκες, από την Κλουμπ Γκαρανί στην Παραγουάη, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2026.

Πέραν αυτών, η Αταλάντα, που πριν τη διακοπή κατέγραψε τέσσερις ήττες σε πέντε παιχνίδια, θα προσπαθήσει να δείξει πλέον ένα τελείως διαφορετικό αγωνιστικό «πρόσωπο» αρχής γενομένης από το «Αλμπέρτο Πίκο» και τον αγώνα με την Σπέτσια, ενώ όσον αφορά τις δύο συμπολίτισσες της ιταλικής πρωτεύουσας, η Λάτσιο κοντράρεται με την Λέτσε και η Ρόμα υποδέχεται την Μπολόνια στο «Ολίμπικο».

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:

Τετάρτη (4/1)

13:30: Σαλερνιτάνα – Μίλαν, Σασουόλο – Σαμπντόρια

15:30: Σπέτσια – Αταλάντα, Τορίνο – Βερόνα

17:30: Ρόμα – Μπολόνια, Λέτσε – Λάτσιο

19:30: Κρεμονέζε – Γιουβέντους, Φιορεντίνα – Μόντσα

21:45: Ίντερ – Νάπολι, Ουντινέζε – Έμπολι

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ