Copa Del Rey: Προκρίσεις για Ρεάλ, Σπόρτινγκ, έκπληξη η Λεβάντε, σοκ για Έλτσε

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε με 0-1 από την έδρα της Καθερένιο, η Λεβάντε απέκλεισε την Χετάφε με 3-2 και η Σπόριντιγκ Χιχόν την Ράγιο Βαγιεκάνο με 2-0. Η Τσιούτα σόκαρε την Έλτσε. Τα αποτελέσματα του Copa De Rey.

Copa Del Rey: Προκρίσεις για Ρεάλ, Σπόρτινγκ, έκπληξη η Λεβάντε, σοκ για Έλτσε

Την πρόκριση τους στη φάση των «16» του Copa Del Rey εξασφάλισαν οι Ρεάλ Μαδρίτης, Λεβάντε, Σπόριντιγκ Χιχόν και Τσιούτα στα βραδινά παιχνίδια του Κυπέλλου Ισπανίας.

Η «βασίλισσα» πέρασε από την έδρα της Καθερένιο με 0-1 και γκολ του Ροντρίγκο στο 69', ενώ η Λεβάντε άφησε εκτός συνέχειας τη Λεβάντε με 3-2. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Ποστίγκο (52'), Μουνιόθ (62') και Ουέσλει (90+1'). Για τους ηττημένους ο Ελ Χαντάτνι (34', 56') σημείωσε τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Η Σπόρτινγκ Χιχόν επιβλήθηκε της Ράγιο Βαγιεκάνο με 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μιλοβάνοβιτς με δύο τέρματα στο 57' και το 88'.

Τέλος, στην μεγαλύτερη έκπληξη της βραδιάς, η Τσιούτα σόκαρε την Έλτσε, επικρατώντας με 1-0, μετά από πέναλτι του Ρόντρι στο 44'. Με παίκτη λιγότερο από το 61' αγωνιζόταν η ομάδα της La Liga, μετά την δεύτερη κίτρινη που αντίκρισε ο Πόνσε.