Μέσι: Aποθεωτική υποδοχή με καπνογόνα στον παγκόσμιο πρωταθλητή κατά την άφιξη του στο Παρίσι!

Ο Λιονέλ Μέσι κατά την επιστροφή του στο Παρίσι για να επανέλθει στις υποχρεώσεις του με την Παρί Σεν Ζερμέν τον υποδέχθηκε, με ...καπνογόνα, πλήθος κόσμου στο αεροδρόμιο, αποθεώνοντας τον για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή! 

Μέσι: Aποθεωτική υποδοχή με καπνογόνα στον παγκόσμιο πρωταθλητή κατά την άφιξη του στο Παρίσι!

Δεν πα να στέρησε στην πατρίδα τους τον τρίτο παγκόσμιο τίτλο;

Εκατοντάδες Γάλλοι, που τυγχάνουν και φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν έσπευσαν στο αεροδρόμιο του Παρισιού για να υποδεχθούν τον Λιονέλ Μέσι, που επέστρεψε, όπως ήταν προγραμματισμένο, μετά το πέρας της άδειας που του δόθηκε από την ομάδα του για να ξεκουραστεί μετά το Μουντιάλ.

Παρότι ήταν ο βασικός υπαίτιος που οι «μπλε» δεν σήκωσαν το δεύτερο διαδοχικό Παγκόσμιο Κύπελλο ο MVP της διοργάνωσης στο Kατάρ έτυχε υποδοχής ήρωα από φιλάθλους που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Μάλιστα άναψαν ακόμα και βεγγαλικά στη θέα του 35χρονου αστέρα που σκόραρε δις στον τελικό του Μουντιάλ συν το πέναλτι στη διαδικασία που έκρινε την παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Λουσάιλ της Ντόχα.

Κατά πληροφορίες η άφιξη του Mέσι στο Παρίσι αναμένεται να ενεργοποιήσει την φημολογούμενη συμφωνία του για επέκταση της συνεργασίας του με την Παρί Σεν Ζερμέν.