Η Αλ Νασρ προσφέρει τεράστιο συμβόλαιο για την απόκτηση του Μπουσκέτς

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς δέχτηκε πρόταση με υψηλές οικονομικές απολαβές, από την Αλ Νασρ. Τι δήλωσε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τσάβι.

Η Αλ Νασρ προσφέρει τεράστιο συμβόλαιο για την απόκτηση του Μπουσκέτς

Η Αλ Νασρ φαίνεται πως θέλει να μετατρέψει την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας σε παροικία παικτών που αποτελούσαν βασικό πυλώνα στα "El Clasico", καθώς μετά την περίπτωση των Κριστιάνο Ρονάλντο και Σέρχιο Ράμος, φαίνεται πως οι Σαουδάραβες έχουν κάνει πρόταση και στον Σέρχιο Μπουσκέτς.

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, ο Ισπανός μέσος της Μπαρτσελόνα έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από την Αλ Νασρ, με αισθητά μεγαλύτερο μισθό από αυτόν που του προσφέρουν οι μπλαουγκράνα, την ώρα που το τρέχον συμβόλαιο του οκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Όπως όλα δείχνουν ο Σέρχιο Μπουσκέτς δεν φαίνεται "ζεστός" στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία, ωστόσο όπως είχε δηλώσει κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου αναμένεται να πάρει την απόφασή του για το που θα συνεχίσει την καριέρα του μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου.

Την ίδια ώρα, ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, τοποθετήθηκε σχετικά με το μέλλον του πρώην συμπάικτη του, δηλώνοντας πως ο 34χρονος μέσος θα παραμείνει στην ομάδα του τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, προσθέτοντας πως η απόφαση για το αν θα συνεχίσει έκτοτε, είναι αποκλειστικά δικιά του.

«Ο Μπουσκέτς θα μείνει μαζί μας μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του, τον Ιούνιο. Τότε, θα δούμε τι θα γίνει, είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρει ο ίδιος. Αν τα πράγματα πάνε πολύ καλά, θα προσπαθήσουμε να τον πείσουμε να συνεχίσει», δήλωσε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα και συμπλήρωσε σχετικά με τα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας του, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου:

«Πιστεύω πως η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου θα είναι ήσυχη για εμάς. Είμαι πολύ χαρούμενος με τους παίκτες που έχω αυτή την στιγμή στη διάθεσή μου»