Οτσόα: «Γι' αυτό επέλεξα τη Σαλερνιτάνα»

Τους λόγους για τους οποίους ο Γκιγιέρμο Οτσόα επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαλερνιτάνα εξήγησε ο Μεξικανός γκολκίπερ.

Οτσόα: «Γι' αυτό επέλεξα τη Σαλερνιτάνα»

Ο Γκιγιέρμο Οτσόα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαλερνιτάνα και με δηλώσεις του εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε την ιταλική ομάδα. Ο Μεξικανός παρά το γεγονός πως είχε προτάσεις από αρκετούς συλλόγους προτίμησε να πει το "ναι" στην ιταλική ομάδα με τον ίδιο να τονίζει πως του ακούστηκε ενδιαφέρουσα πρόταση που δεν μπορούσε να την απορρίψει.

«Όταν ήρθε η ευκαιρία για να μετακομίσω στην Serie A δεν μπορούσα να αρνηθώ. Ο αθλητικός διευθυντής Μόργκαν Ντε Σάνκτις, μου εξήγησε πως η Σαλερνιτάνα έχει ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο και αποφάσισα να γίνω μέρος του. Είχα άλλες προτάσεις για να συνεχίσω σε άλλες χώρες και πρωταθλήματα, όμως με το που τελείωσε το Μουντιάλ, ένιωσα την ανάγκη να παντρευτώ ένα φιλόδοξο και ενδιαφέρον σχέδιο. Ξέρω πως η κερκίδα της Σαλερνιτάνα θυμίζει τους Μεξικανούς και για όσους προέρχονται από την Νότια Αμερική έχουν ανάγκη το δέσιμο με τον κόσμο», τόνισε ο διεθνής τερματοφύλακας.

«Στο Μεξικό πάντα παρακολουθούσαμε την Serie A, είναι ένα ξεχωριστό πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου. Σέβομαι τους πάντες αλλά δεν φοβάμαι κάποιον. Φυσικά είμαστε στην Serie A και υπάρχουν επιθετικοί με μεγάλες αρετές. Αρχίζουμε τις υποχρεώσεις μας μέσα στο 2023 με την Μίλαν, που έχει στην επίθεσή της τον Ζιρού και τον Λεάο», τόνισε και πρόσθεσε, « Η Ίντερ έχει τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ξέρω επίσης τον Μίλικ από την Γιουβέντους. Δεν γίνεται να μην αναφέρω τον Λοσάνο που είναι συμπαίκτης μου στην εθνική ομάδα του Μεξικού. Είμαι υπερήφανος που θα είμαι σε θέση να αντιμετωπίσω πρωταθλητές με τις ομάδες τους», είπε χαρακτηριστικά.