Κβαρατσχέλια: «Το "Κβαραντόνα" είναι το αγαπημένο μου προσωνύμιο»

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια σε συνέντευξη του τοποθετήθηκε για το "debate" μεταξύ Ρονάλντο και Μέσι, ενώ ανέφερε και το αγαπημένο του προσωνύμιο, που είναι εμπνευσμένο από Μαραντόνα.

Κβαρατσχέλια: «Το "Κβαραντόνα" είναι το αγαπημένο μου προσωνύμιο»

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια είναι αδιαμφισβήτητα εκ των πρωταγωνιστών της εξαιρετικής σεζόν που διανύει η Νάπολι, τόσο στην Serie A όσο και στο Champions League.

Ο Γεωργιανός σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την Νάπολι και τους οπαδούς της, δήλωσε πως προτιμάει τον Ρονάλντο από τον Μέσι, ενώ αναφέρθηκε και στα προσωνύμια που το έχουν δώσει οι φίλοι των "παρτενοπέι".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κβαραρσχέλια:

«Ήταν όνειρό μου να παίξω σε έναν τέτοιο κορυφαίο σύλλογο και από τότε που είμαι εδώ πάρα πολλοί Γεωργιανοί υποστηρίζουν την Νάπολι. Κάθε φορά που είμαι στο γήπεδο δίνω τα πάντα, πιστεύω στο πρωτάθλημα.

Όλα τα προσωνύμια που μου έχουν δώσει είναι όμορφα και συμπαθητικά, όταν όμως υπάρχει ένα πολύ μέρος του ονόματος του Μαραντόνα που συνδέεται με σένα, είναι τιμή και δημιουργεί ένα μοναδικό συναίσθημα. Το "Κβαραντόνα" είναι το αγαπημένο μου προσωνύμιο.

Αποφάσισα να παίξω με το Νο 77 αλλά δεν υπάρχει άλλη άμεση σύνδεση. Το "7" είναι το αγαπημένο μου νούμερο, πέρα από το γεγονός πως είναι το νούμερο της φανέλας του Ρονάλντο, συνεπώς διάλεξα το "77".

Όσον αφορά στο δίλημμα, πάντα έλεγα πως είναι πολύ δύσκολη η σύγκριση Μέσι - Ρονάλντο, όμως εκτιμώ πολύ τον Ρονάλντο επειδή το να έχεις αντίπαλο τον Μέσι τόσο πολύ καιρό, είναι περίπλοκο και για αυτό είναι είδωλό μου ο Ρονάλντο.

Σίγουρα πάντως ο Μέσι είναι φανταστικός παίκτης και είναι πάντα ωραίο να τον βλέπω να παίζει.»