Μίλνερ: «Τραγουδήσαμε "we are Liverpool" όταν χάσαμε το Europa»

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Τζέιμς Μίλνερ στο podcast της Liverpool.

Μίλνερ: «Τραγουδήσαμε "we are Liverpool" όταν χάσαμε το Europa»

Ιστορίες που αποκαλύπτουν το νοοτροπία του Γιούργκεν Κλοπ και τη φιλοσοφία που πέρασε στη Liverpool αποκάλυψε στο podcast των «κόκκινων» ο Τζέιμς Μίλνερ.

Ο 36χρονος άσος μίλησε για το χαμένο τελικό του Europa League το 2016 και το πως ο Γερμανός τεχνικός ανύψωσε το ηθικό της ομάδας ζητώντας τους να τραγουδήσουν στα αποδυτήρια.

Ενώ αναφέρθηκε και σε άλλες ιστορίες, κάνοντας και ένα μίνι απολογισμό για την καριέρα του στο Άνφιλντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το χαμένο τελικό του 2016: «Όταν χάσαμε τον τελικό του Europa League, πολλά παιδιά έκλαιγαν στα αποδυτήρια. Ο Κλοπ μπήκε μέσα και μας είπε να τραγουδήσουμε το “ we are Liverpool”. Του είπαμε πως δεν γίνεται να το κάνουμε αυτό και μας απάντησε “είμαι ο γαμ@@ προπονητής σας” και σηκωθήκαμε όλοι πάνω και τραγουδούσαμε».

Για την καριέρα του στη Λίβερπουλ: «Θέλω να με θυμούνται ως έναν από τους ποδοσφαιριστές που έβαλαν το λιθαράκι τους στην ομάδα για να κερδίσει τρόπαιο. Ήμουν ένας από τους τυχερούς που βρέθηκαν στα αποδυτήρια της ομάδας σε αυτό το ταξίδι».

Η ιστορία με τα κινητά: «Τα κινητά δεν επιτρέπονται στους ποδοσφαιριστές όταν τρώνε. Μια φορά, ο Νατ Φίλιπς βρήκε το κινητό του Στέφαν Μπάισετιτς στον καναπέ και το έβαλε να χτυπάει το ξυπνητήρι κάθε πέντε λεπτά. Οπότε, θα μπορούσε να έχει τιμωρηθεί με πρόστιμο. Τελικά, δεν τιμωρήθηκε κανείς γιατί ήταν μια πλάκα».

Η εμπειρία του στο Football Manager: «Έχω πολύ καιρό να παίξω Football Manager. Το μεγαλύτερο επίτευγμά μου ήταν να ανεβάσω την Γκίσλεϊ στην Premier League και να παίξει Champions League. Δεν μπόρεσα ποτέ όμως να υπογράψω τον εαυτό μου γιατί ήθελα πολλά λεφτά».