Μέσι: Φαβορί για το βραβείο «The Best» της FIFA

Ο Λιονέλ Μέσι είναι το φαβορί για την κατάκτηση του βραβείου «The Best» της FIFA, για τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Στις 27 Φεβρουαρίου η τελετή στη Ζυρίχη.

Μέσι: Φαβορί για το βραβείο «The Best» της FIFA

Ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του βραβείου «The Best» που απομένει η FIFA για τον καλύτερο παίκτη της χρονιάς.

Πέρα από τον Αργεντινό άσο, βασικοί υποψήφιοι για τον τίτλο είναι επίσης ο Γάλλος επιθετικός Καρίμ Μπενζεμά, όπως επίσης και ο συμπατριώτης του, Κιλιάν Εμπαπέ. Όπως σημειώνουν ωστόσο δημοσιεύματα, η κατάκτηση ωστόσο του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή στη διοργάνωση που ολοκληρώθηκε στα γήπεδα του Κατάρ, δίνει το πλεονέκτημα στον άσο της «αλμπισελέστε» για να πάρει το βραβείο.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των νικητών του «The Best» θα ξεκινήσει στις 12 Ιανουαρίου, ωστόσο η περίοδος ανάλυσης θα είναι μεγαλύτερη από το συνηθισμένο, από τον Αύγουστο του 2021 έως τον Δεκέμβριο του 2022. Η τελετή για την ανάδειξη του κορυφαίου παίκτη στον κόσμο θα πραγματοποιηθεί στη Ζυρίχη στις 27 Φεβρουαρίου 2023.

Σημειώνεται επίσης πως πέρσι το βραβείο «The Best» πήρε ο Πολωνός επιθετικός Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος τώρα αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα.