Όουεν για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ο Ρονάλντο μπορούσε να λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα»

Ο θρύλος της Λίβερπουλ, Μάικλ Όουεν, χαρακτήρισε την απόφαση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αφήσει ελεύθερο τον Κριστιάνο Ρονάλντο λανθασμένη, ενώ δήλωσε πως ο Έρικ Τεν Χάαγκ εθελοτυφλούσε όσον αφορά την περίπτωση του Πορτογάλου.

Όουεν για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ο Ρονάλντο μπορούσε να λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα»

Ο παλαίμαχος επιθετικός Μάικλ Όουεν μιλώντας στο Amazon Prime Video, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο "σίριαλ" Κριστιάνο Ρονάλντο - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Όουεν, οι "κόκκινοι διάβολοι" είχαν στην διάθεσή του μια μηχανή γκολ, τον CR7, αλλά τόσο η διοίκηση, όσο και ο Έρικ Τεν Χάαγκ εθελοτυφλούσαν.

«Άκουσα τον Τεν Χαχ να λέει ότι ο Ράσφορντ πρέπει να σκοράρει 20 γκολ. Λοιπόν, είχαν ήδη τα 20 γκολ κάτω από τη μύτη τους. Αλλά, δυστυχώς, ο Κριστιάνο Ρονάλντο καθόταν στον πάγκο για πολύ καιρό.

Όπως ήταν τα πράγματα, έπρεπε να έρθει ένα τέλος, αλλά δεν έπρεπε να γίνει έτσι. Ο Ρονάλντο θα μπορούσε να παίζει κάθε εβδομάδα και να έχει λύσει τα προβλήματα της ομάδας στο σκοράρισμα. Και αν είναι να μην παίζεις πάντα, δεν είναι καλό να είσαι στον σύλλογο. Δεν είναι αναπληρωματικός παίκτης», δήλωσε ο πρώην άσος της Λίβερπουλ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξακολουθεί να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.