Σαουδική Αραβία: Τo viral βίντεο του Βέλεθ με Κριχόβιακ που κέρδισε κόρνερ με μοναδικό τρόπο (vid)

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας ένα βίντεο που παρουσιάζει τον Φραν Βέλεθ να κερδίζει κόρνερ για την ομάδα του, στέλνοντας την μπάλα στο κεφάλι του ήδη πεσμένου στο έδαφος Γκρεκόρζ Κριχόβιακ.

Σαουδική Αραβία: Τo viral βίντεο του Βέλεθ με Κριχόβιακ που κέρδισε κόρνερ με μοναδικό τρόπο (vid)

Οι Φραν Βέλεθ και Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ μετά από την κοινή τους πορεία στο Ελληνικό πρωτάθλημα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ αντίστοιχα, ξανασυναντήθηκαν οι δρόμοι τους πάλι σαν αντίπαλοι στη Σαουδική Αραβία αλλά αυτή την φορά κατάφεραν να γίνουν και δημοφιλείς.

Συγκεκριμένα τόσο ο Ισπανός όσο και ο Πολωνός πρωταγωνίστησαν σε ένα βίντεο που πήρε γρήγορα διαστάσεις viral σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα.

Στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Αλ Φατέχ και Αλ Σαμπάμπ, ο Βέλεθ κέρδισε κόρνερ με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Στα μέσα του δεύτερου μισού του αγώνα, ο Βέλεθ και Κριχόβιακ είχαν μια μονομαχία με τον δεύτερο να πέφτει κάτω σε σημείο που δεν μπορούσε ο πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να περάσει. Έτσι λοιπόν, πήρε την απόφαση να κάνει ένα πλασέ στο κεφάλι του πεσμένου Κριχόβιακ με σκοπό να κερδίσει το κόρνερ.

Ο Βέλεθ μετά την δημιουργία του πλησίασε τον αντίπαλο του για να βεβαιωθεί αν είναι υγιής, με τον πεσμένο Κριχόβιακ να διαμαρτύρεται για φάουλ.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: