Αρτέτα: «Να κλείσουμε άμεσα παίκτες τον Ιανουάριο»

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, ξεκαθάρισε ότι οι «κανονιέρηδες» πρέπει να ενισχύσουν το ρόστερ τους.

Αρτέτα: «Να κλείσουμε άμεσα παίκτες τον Ιανουάριο»

Την ανάγκη της Άρσεναλ για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Μίκελ Αρτέτα.

Οι «κανονιέρηδες» φιλοδοξούν την τρέχουσα σεζόν να επιστρέψουν στον «θρόνο» της πρωταθλήτριας Αγγλίας και για τον λόγο αυτό ο τεχνικός υπογράμμισε ότι οι κινήσεις της ομάδας στο «παζάρι» θα πρέπει να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν συντομότερα.

«Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν να κλείσουμε νωρίς παίκτες το περασμένο καλοκαίρι και αυτό θέλουμε να κάνουμε και τον Ιανουάριο. Αυτό είναι το ιδεατό αλλά μερικές φορές δεν είναι ρεαλιστικό. Προφανώς, αν ρωτάτε την άποψή μου, θέλουμε τους παίκτες να ενταχτούν στο γκρουπ το συντομότερο δυνατό. Δεν έχουμε ανάγκη από σώματα αλλά από παίκτες που θα κάνουν καλύτερη την ομάδα», τόνισε με δηλώσεις του ο Ισπανός προπονητής, για να συμπληρώσει:

«Εάν έχουμε την πολυτέλεια να μην πάρουμε τους παίκτες που θέλουμε; Αυτή είναι η ερώτησή μου. Το σίγουρο είναι πως έχουμε την οικονομική δυνατότητα να πάρουμε έναν επιθετικό. Δεν ξέρω αν θα τον βρούμε από την Ισπανία, την Πορτογαλία ή την Αφρική. Μπορούμε να πάρουμε επιθετικό, σας διαβεβαιώνω για αυτό. Αυτό όμως που δεν μπορούμε να κάνουμε είναι να φέρουμε εδώ έναν παίκτη που δεν είναι για εμάς. Το σίγουρο είναι πως δεν έχουμε την πολυτέλεια για μία τέτοια επιλογή».