Αλ Νασρ: Εκτός από τον Ρονάλντο, θέλει και τον Καντέ

Η Αλ Νασρ πέρα από την υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο, κινείται και για την απόκτηση του Ενγκολό Καντέ, που μένει ελεύθερος από την Τσέλσι το καλοκαίρι.

Αλ Νασρ: Εκτός από τον Ρονάλντο, θέλει και τον Καντέ

Αποφασισμένη να κάνει και δεύτερη μεγάλη μεταγραφή είναι η Αλ Νασρ, αφού δεν έχει στρέψει το βλέμμα της μόνο στην απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας έχει στρέψει παράλληλα την προσοχή της και στον Ενγκολό Καντέ, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την Τσέλσι το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τους «μπλε».

Ο Γάλλος μέσος δεν εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον αγγλικό σύλλογο και το όνομά του βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.

Η Αλ Νασρ φιλοδοξεί ότι θα καταφέρει να πείσει τον παίκτη να ενταχθεί στο δυναμικό της και είναι αποφασισμένη να του καταθέσει «χρυσό» συμβόλαιο για να τον πείσει να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

Στην Ισπανία πάντως, δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών σημείωναν πως πρόθεση του Καντέ είναι να μείνει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.