«Ξέρεις ότι ο φίλος σου πέθανε;»: Κριτική σε Ιμπραΐμοβιτς που δεν πήγε στην κηδεία του Μιχαΐλοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν παρευρέθηκε στην κηδεία του φίλου του, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, για να βρεθεί στον τελικό του Μουντιάλ του Κατάρ, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

«Ξέρεις ότι ο φίλος σου πέθανε;»: Κριτική σε Ιμπραΐμοβιτς που δεν πήγε στην κηδεία του Μιχαΐλοβιτς

Αποδέκτης σφοδρής κριτικής έγινε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, επειδή δεν παρευρέθηκε στην κηδεία του φίλου του, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Ο εκλιπών τεχνικός, που συγκίνησε όλον τον κόσμο με τη μάχη που έδινε, πέθανε στις 16 Δεκεμβρίου από λευχαιμία σε ηλικία 53 ετών.

«Προδότης», «Ξέρεις ότι ο φίλος σου ο Σίνισα πέθανε;», «Πώς έθαψε ο Ιμπραΐμοβιτς τον άνθρωπο που τον αγάπησε», «Ο Ιμπραΐμοβιτς έδειξε το αληθινό του πρόσωπο, τί άνθρωπος είναι;», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που έλαβε ο 41χρονος Σουηδός επιθετικός της Μίλαν, στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Την ημέρα της κηδείας του Μιχαΐλοβιτς, ο «Ίμπρα» ήταν στο Κατάρ, για να παρακολουθήσει τον τελικό του Μουντιάλ ανάμεσα στην Αργεντινή και στην Γαλλία. Επίσης, κατηγορείται από τους επικριτές του ότι δεν επικοινώνησε με τον Μιχαΐλοβιτς, όταν έμαθε ότι ήταν άρρωστος.

«Δεν είχα την δύναμη, άφησα να περάσουν μερικές ημέρες», απολογήθηκε ο Ιμπραΐμοβιτς, μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα "Corriere dello Sport.