Μένει στην Παρί ο Μέσι, καμία προσέγγιση από τη Μπαρτσελόνα

Η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να τα έχει βρει με τον Λιονέλ Μέσι προκειμένου να κάνει νέο συμβόλαιο μαζί του, ενώ από τη Μπαρτσελόνα δεν έχει δεχτεί την παραμικρή κρούση.

Μένει στην Παρί ο Μέσι, καμία προσέγγιση από τη Μπαρτσελόνα

Με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σταρ έχει έρθει σε συμφωνία με τους Παριζιάνους προκειμένου να προχωρήσει σε επέκταση του συμβολαίου του.

Ο πατέρας και μάνατζερ του ποδοσφαιριστή συναντήθηκε με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί στη Ντόχα και φαίνεται πως είχε τεθεί επί τάπητος το ζήτημα του συμβολαίου με τον Μέσι να έχει πάρει απόφαση να συνεχίσει στην Παρί.

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Γκιγέμ Μπαλάγκ ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν Λουίς Κάμπος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον παίκτη εδώ και τέσσερις μήνες.

Το νέο του συμβόλαιο ο Μέσι θα το υπογράψει μόλις επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας, αφού ακόμα έχει εξτρά άδεια λόγω του Μουντιάλ. Δεν θα γίνει χρήση του +1 που υπήρχε στο συμβόλαιο του, αλλά θα υπογράψει νέο μονοετές με οψιόν ανανέωσης γι' ακόμα ένα χρόνο.

Να σημειώσουμε πως τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η Μπαρτσελόνα δεν έχει προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή για να τον πάρει πίσω στη Βαρκελώνη έτσι όλα δείχνουν ότι συνεχίζει στην Παρί Σεν Ζερμέν.