Διακοπή του Ανόρθωση - Καρμιώτισσα λόγω ρίψης καπνογόνων των οπαδών των γηπεδούχων!

Οι οπαδοί της Ανόρθωσης όταν η Καρμιώτισσα έκανε το 0-2 στο μεταξύ τους ματς πέταξαν καπνογόνα, κροτίδες και διέκοψαν το ματς

Διακοπή του Ανόρθωση - Καρμιώτισσα λόγω ρίψης καπνογόνων των οπαδών των γηπεδούχων!

Χαοτικές καταστάσεις στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στην αναμέτρηση μεταξύ Ανόρθωσης και Καρμιώτισσας, για την 16η αγωνιστική του Κυπριακού Πρωταθλήματος, αφού διεκόπη μετά από πτώση κροτίδων, καπνογόνων και αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, τη στιγμή που η Καρμιώτισσα έκανε το 0-2 στο 71', υπήρξε έντονη αντίδραση από μερίδα των φίλων των γηπεδούχων.

Έπεσε αριθμός κροτίδων και αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει τον αγώνα για 3-4 λεπτά.

Στη συνέχεια, υπήρξε προειδοποίηση από τα μεγάφωνα του σταδίου προς τον κόσμο και στο 76' ο διαιτητής σταμάτησε ξανά αμέσως το παιχνίδι και έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια αφού συνεχίστηκαν η ρίψη αντικειμένων.

Μετά από λίγα λεπτά οι δυο ομάδες επέστρεψαν για να συνεχιστεί το ματς αλλά έπεσαν νέα αντικείμενα και αποφασίστηκε άμεσα η οριστική διακοπή του παιχνιδιού. Για την τύχη του αγώνα, πλέον, θα αποφασίσει ο Αθλητικός Δικαστής της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.