Ο Κούνια αποχαιρέτισε την Ατλέτικο

Ο Ματέους Κούνια με μήνυμα του στα social media αποχαιρέτισε την Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γουλβς.

Ο Κούνια αποχαιρέτισε την Ατλέτικο

Την αποχώρηση του από την Ατλέτικο Μαδρίτης επιβεβαίωσε ο Ματέους Κούνια με ανάρτηση του στο instagram. Ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γουλβς και με μήνυμα του αποχαιρέτισε τους οπαδούς των Μαδριλένων.

Ο Κούνια θα πάει στη Γουλβς με τη μορφή του δανεισμού από τους "ροχιμπλάνκος" με υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 50 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε:

«Να αγαπάς και να νιώθεις την αγάπη. Τέτοια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ. Το να ταυτίζεσαι με κάτι, να νιώθεις σημαντικός, να νιώθεις στοργή και να νιώθεις μέρος μιας ολόκληρης οικογένειας είναι διαφορετικό. Eυχαριστώ Ατλέτικο από τα βάθη της καρδιάς μου. Έχεις φανταστικούς παίκτες, έχεις οπαδούς που σε κάνουν να νιώθεις σαν στο σπίτι σου ακόμα και στην άλλη άκρη του κόσμου. Το ποδόσφαιρο όμως είναι έτσι, όπως και κάθε άλλη δουλειά, υπάρχουν αυτοί που είναι επικεφαλής, έχουν τις ιεραρχίες τους και υπάρχουν εκείνοι που παίρνουν τις αποφάσεις, και μετά πρέπει να πάρεις κι εσύ τη δική σου. Η καρδιά μου θα έχει πάντα ένα κομμάτι της Ατλέτικο»